Revelion 2017 in Piata Ovidiu - Constanta

Artificii

   Trecerea dintre ani, a fost sarbatorita de constanteni in Piata Ovidiu. Pentru acest eveniment, Primaria Constanta si Asociatia Descopera Constanta, au avut pregatit un spectacol  cu nume sonore ale muzici romanesti: Anda Adam, Cargo,  care au sustinut spectacolul in 2016. Inceputul lui 2017  a revenit trupei Voltaj, care a electrizat piata, demonstrand inca o data cat de iubita este formatia de catre publicul constantean.  Trebuie sa remarc prezenta celor doua tunuri de lumina „Space Canons”, vizibile de la mare distanta, ce marcau locatia evenimentului. Daca nu stiai unde e, era suficient sa urmezi cele doua fascicole de lumina, pentru a descoperi spectacolul. Un prim semn al interesului constantenilor pentru eveniment, a fost numarul mare de masini, ce se indreptau spre acea zona a orasului, la sensul giratoriu de la  Poarta 2, aglomeratia amintind de Ziua Marinei Romane.
    Am lasat la sfarsit  momentul treceri dintre ani.  Jocul de lasere,  a anticipat superbul foc de artificii,  ce a luminat cerul Constantei la miezul noptii. Zgomotul artificiilor a avut concurenta cu pocniturile dopurilor de sampanie si entuziasmul multimii, ce se bucura de sarbatoare.
Trebuie sa recunosc ca am ales sa urmaresc spectacolul artificiilor,  decat sa surprind, cu camera foto, evenimentul.
   Felicitari organizatorilor pentru reusita spectacolului. Fie ca anul ce a inceput, sa fie bogat in evenimente spectaculoase,  de care  sa ne bucuram cu toti. La multi ani !


Artificii

Artificii


Artificii

Artificii

Artificii

Artificii

Artificii

Artificii

Artificii

Artificii

Artificii

Artificii

Artificii

Artificii

Artificii

Artificii

Artificii

Artificii

Artificii

Niciun comentariu

RoDrift Games By The Sea

 

Un produs Blogger.